At gå til psykolog
Det kan være grænseoverskridende for mange mennesker at bede en psykolog om hjælp. Min erfaring er dog, at langt de fleste bliver positivt overraskede over effekten af samtalerne og de værktøjer, som de får med fra terapien til brug i det daglige liv.
Et forløb
Behandlingerne hos mig bygger på tryghed, samarbejde og faglighed.
Den første samtale bruges primært på at udrede problemstillingen og afdække mulighederne for et relevant og givende behandlingsforløb.
Et psykologisk behandlingsforløb kan variere meget fra person til person. Oftest vil et forløb dog bestå af 5-10 samtaler af 1-1½ times varighed. På baggrund af de enkelte samtaler vil jeg skriftligt opsummere essensen af den enkelte samtale. Opsummeringen/referatet vil oftest indeholde konkrete psykologiske redskaber og fokusområder, der skal arbejdes med fra gang til gang.
Det er min erfaring, at arbejdet med opsummeringerne/referaterne og fokusområderne virker forpligtende, men også overskueligt og overkommeligt. Opsummeringerne/referaterne og fokusområderne bevirker, at man får konkrete værktøjer med hjem at arbejde med. Dette har en gunstig virkning i forhold til at skabe positive forandringer i dagligdagen. Det er også min erfaring, at mine klienter gemmer opsummeringerne/referaterne og tager dem frem igen, hvis de føler behov for at få genopfrisket det, de har arbejdet med. Opsummeringerne/referaterne indeholder således også strategier og redskaber til at takle eventuelle tilbagevendende issues og problematikker i livet.
Specialer
I min psykologpraksis tilbyder jeg terapi og testning samt rådgivning, vejledningog undervisning. Jeg arbejder med mange typer af klienter samt professionelle i både individuelle forløb, par-terapi eller gruppe-forløb. I særlige tilfælde tilbyder jeg også online terapi.
Jeg tilbyder også krisehåndtering og stresscoaching på arbejdspladser.
Livstruende sygdomme
Misbrug og afhængighed f.eks. alkoholisme
Mild til moderat depression
Skilsmisse
Arbejdsløshed
Angst
Tab af livsledsager
Overfald
Ulykker
Diagnoser - styrker og barrierer
At leve med diagnoser som f.eks. ADHD og Autisme Spektrum Forstyrrelser Psykoedukation
Angst fx socialangst og isolation
Mild til moderat depression
Sårbare og marginaliserede unge – tilbage på sporet
Supervision og rådgivning af professionelle
Foredrag om neruodiversitet styrker og barrierer
Stress
Stressbehandling
Tilbage på sporet - en farbar vej
Supervision af ledere til stressramte medarbejdere